Alumínium redőny készítés, javítás ORSZÁGOSAN

Vállaljuk otthonában illetve munkahelyén alumínium redőnyeink szerelését és javítását! Az alumínium redőnyeinkre 5 év garanciát biztosítunk!

Dryvit és festési munkát vállalunk Budapest

Dryvit és festési munkát vállalunk, nagy tapasztalattal és referenciával rendelkezünk, teljes mértékben józan életű emberek.

Kárpitos

Kárpitozott bútorok javítása, áthúzása, vasalat cseréje. Óriási anyag választék. Ingyenes árajánlat, csak személyesen. Modern és antik egyaránt. 50-éves szakmai tapasztalat. Szállítással. Iliszi József kárpitos mester.

Ácsmunkák-tetőfedés, lapostető szigetelés palatetők tisztítása

Régi tetők héjazatcseréjét, új tetők komplett kivitelezési munkáit ,bádogozást, gipszkartonozást hőszigeteléssel lapos tetők szigetelését ,kerti kiülők építését vállaljuk egyedi igény szerint ingyenes árajánlat készítéssel, teljes körű anyagbeszerzéssel, GARANCIÁVAL!!! Palatetők tisztítása , bontás nélküli javítása referenciákkal!!!

Lakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás,kőműves és burkolói munkával együtt.Non-stop Víz-gáz-fűtés szerelés.Csőtörés javítás 24-h belül.Teljes víz-gáz-fűtési hálózat kiépítése,csaptelep csere,radiátor csere,vízóra csere.

LaPliss szerelés, javítás ORSZÁGOSAN

Vállaljuk otthonában illetve munkahelyén laPliss árnyékolóink szerelését és javítását! A pliszé termékeinkre (textil illetve szúnyogháló) 5 év garanciát biztosítunk! ARNYEKOLOKESZITO

Minden ami hőszigetelés(DRYVIT)

Minden ami hőszigetelés(DRYVIT) Polisztirol(hungarocell) és kőzetgyapot hőszigetelések kivitelezése! A részletekért kérem keressen bizalommal!! Referencia munkák megtekinthetők!!!

Parkettázás,csempézés,festést,ereszcsatorna tísztítás-karbantartás

Parkettázás,csempézés,festést,ereszcsatorna tísztítás-karbantartás. Vállaljuk Vác és környékén hívjon bizalommal.

Ablakcsere Budapest XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI

Ablakcsere Budapest XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI Budapest teljes területén vállaljuk ablakok, nyílászárók cseréjét! Panelprogram? Teljkeskörű termékkínálatunból Ön is megtalálja a pénztárcájának megfelelő megoldást! Baráti árakkal várjuk megkeresését!

Cserépkályha,Építése,Átrakása,Tisztítása,Javítása! ! Olcsón

Cserépkályha építését,átrakását,javítását,tisztítását vállalom! Kandallók építése,javítása! Kemencék építése! Építés egyedi igények szerint garanciával!!! Kérdezzen bátran, ÁRBAN MEGEGYEZÜNK!

Cserépkályha Kandalló építés! Olcsón

Cserépkályhák Kandallók építése, új és bontott kályhák! Cserépkályha átrakás, tisztítás, javítást vállalok! (HERCZKU csempe) Üllői út 526 - Bemutatóterem ÁRBAN MEGEGYEZÜNK!

Cserépkályha igény szerint,olcsón minőségi munka!

Cserépkályhák kandallók építése egyedi igény szerint, olcsón! Hívjon bátran!

Vízszerelés azonnal a Gyorsszolgálattól

Hívjon minket bátran az év bármely napján, 0-24-ig, és mi megoldjuk vízszerelési problémáit ingyenes kiszállással. Célunk az elégedettség! Felmérésünk, és árajánlat készítésünk szintén díjmentes!

Duguláselháritás Vízszerelés Fűtésszerelés - Budapest

Duguláselhárítás Vízszerelés Fűtésszerelés GARANCIÁVAL

Fűtés korszerűsítés - hatékony fűtés

Fűtés korszerűsítés - hatékony fűtés A kémény tervezésétől az átadásáig segítséget nyújtunk Önnek. Építkezik? Fűtést korszerűsít? Nem működik megfelelően a kazánja? Kandallót szeretne vagy új tüzelőberendezést? Esetleg nem vették át kéményét a kéményseprők? Mi segítünk Önnek! Hőigényszámítás: 9900 HUF+ÁFA További információkért látogasson el a Hatékony fűtés weboldalára! ORSZÁGOSAN! KÉMÉNYSEPRŐ ÁTVÉTELI GARANCIÁVAL

Vízszerelés fűtés szerelés megbízhatóan a legjobb áron

vízszerelés fűtésszerelés radiátorok cseréje felújítások 3000Ft-tól! Kiszállási és egyéb rejtett költségek nélkül! Ingyenes kiszállással ingyenes árajánlattal ingyenes munkafelméréssel! Pontos árajánlatok!

Csapcsere? Dugulás? Konvektor tisztítás? Egyéb szerelés, jó áron

Budapest közkedvelt szerelő cége várja a kedves ügyfelek hívását, legyen szó gyorsszolgálati munkáról, vagy komplett kivitelezésről, mindenben a segítségére vagyunk. Baráti árak, korrekt szerelők, az év 365 napján, nonstop. Vízszerelés: csőtörés elhárítás, fürdőszoba felújítás, zuhanykabin szerelés, csaptelep szerelés, wc tartály szerelés, mosógép, mosogatógép szerelés, további vízszerelési munkák! Gázszerelés: gázszivárgás, gázvezeték kiépítés, kémény bélelés, gáztűzhely, gázkészülék szerelés, további gázszerelési munkák! Fűtésszerelés: szelep, radiátor, padlófűtés, falfűtés, szerelés, további fűtésszerelési munkák! Vízszerelés, fűtésszerelés fagyasztással a rendszer leeresztése nélkül! Minden jellegű gyorsszolgálati munka! Burkoló, kőműves, gipszkartonozás és egyéb munkák esetén is keressen bizalommal!

Fűtésszerelés fagyasztással, rendszer leeresztése nélkül

Fürdőszoba-, lakásfelújítás fűtésszerelése- és vízszerelése. Fűtésszerelés fagyasztással a rendszer leeresztése nélkül. Radiátorcsere, szelepcsere az év minden napján. Új fagyasztásos szolgáltatásunknak köszönhetően gyorsan, energia-, anyag- és pénztakarékosan végezzük fűtés-, vízszerelését a hálózatból történő víz leeresztése nélkül. A csőhálózatot anélkül is meg tudjuk bontani, hogy leeresztenénk a rendszerből a fűtőközeget. Jégdugót képezünk a csővezetékben, amely tökéletesen zárja a rendszert, az így keletkezett jégdugó teherbírása 200 BAR. Ennek köszönhetően pillanatok alatt képesek vagyunk elvégezni a kívánt munkát.

Konvektor tisztítás konvektor javítás Budapesten akár 1,5 órán belül

A Begyújtás Bt vállalja konvektorok fűtésszezon elötti tisztítását, karbantartását, fűtés beindítását! Bízza szakemberre! Várjuk megkeresését telefonon, vagy honlapunkon. Keresse a Google-on a Begyújtás Bt-t!

Nyikorgás, recsegés mentes lépcsők készítése faburkolattal, korláttal

Nyikorgás, recsegés mentes lépcsők készítése faburkolattal, korláttal Gyönyörű kivitelezésű lehetőségek szerint kényelmes és szabványos Zártszelvény és faszerkezetű lépcsők készítését,luc-, borovi-, vörösfenyő, tölgy illetve bükkfa lépcsőlapokkal egyszerű, kovácsolt jellegű vagy rozsdamentes korláttal igényes tervezését és kivitelezését az ország egész területén vállaljuk, az ön igényeihez és anyagi helyzetéhez mérten, gyorsan de megbízható anyagokból, garanciával, akár több konstrukcióból választhatja ki az önnek megfelelőt. Kapcsolattartási lehetőségek: a megadott telefonszámon vagy wolf46[kukac]citromail.hu, farkas_kalman87[kukac]freemail.hu Kérjen ingyenes árajánlatot egy kattintással és tekintse meg referenciáinkat a ferrosmith.co.nf/ című weboldalon!

Minőségi bútorok készítése

Előszoba, hálószoba, Gardróbszoba, Nappali bútorok készítését tömör fából, MDF lapokból, fautánzatú és színes bútorlapokból valamint komplett szoba berendezést is vállalunk az ország egész területén, gyorsan, az ön igényeihez és anyagi helyzetéhez mérten, de megbízható anyagokból, garanciával, akár több konstrukcióból választhatja ki az önnek megfelelőt. Elérhetőségek: holztrend[kukac]citromail.hu Kérjen ingyenes árajánlatot egy kattintással, válogasson bútorlap kombinációink közül és tekintse meg referenciáinkat a holztrend.hu című weboldalon!

Csaptelepek,wc tartályok ,stb javítása ,cseréje

csaptelepek ,wc tartályok ,mosogatók ,tűzhelyek,gázkazánok ,javítása,cseréjét vállalom hívjon bizalommal .

Külső kemence,grillező,bográcsoló készítése

Külső kemence,grillező, bográcsoló rakása igény szerint rövid határidővel,anyagostul

Minőségi fürdőszobabútorok készítése

Fürdőszoba bútorok készítése tömör fából, MDF lapokból, fautánzatú és színes bútorlapokból valamint komplett szoba berendezését is vállaljuk az ország egész területén, gyorsan, az ön igényeihez és anyagi helyzetéhez mérten, de megbízható anyagokból, garanciával, akár több konstrukcióból választhatja ki az önnek megfelelőt. Elérhetőségek: holztrend[kukac]citromail.hu Kérjen ingyenes árajánlatot egy kattintással, válogasson bútorlap kombinációink közül és tekintse meg referenciáinkat a holztrend.hu című weboldalon!

Kutak tisztítása

kút tisztítás,ásás,káva falazás.betonozás.kút ház építés.gyorsan.olcsón

Kútásás,tisztítás

kutak ásása,és tisztítása ,anyaggal illetve anélkül

Víz-gáz-fűtés-csatorna-szerelés

vállalok kisebb ,nagyobb munkákat víz-gáz-fűtés-csatorna munkákat gyorsan precízen

Cserépkályha tísztitás,átrakás

Cserépkályha tisztítás,átrakás,szétbontás,meg rakás.

Szakszerű Ikea bútor összeszerelés

Szakszerű ikea bútor összeszerelés az ikea-nal sokkal olcsóbban és körültekintőbben valamint egyedi méretű és kialakítású minőségi modern bútorok készítését, tervezéssel együtt az ország egész területén vállaljuk, gyorsan és az IKEA bútorok összeállítása kedvező bútoronként 5000Ft áron. Elérhetőség: a megadott telefonszámon vagy holztrend[kukac]citromail.hu Kérjen ingyenes árajánlatot egy kattintással, válogasson bútorlap kombinációink közül és tekintse meg referenciáinkat a holztrend.hu című weboldalon!

Minőségi fürdőszobabútorok készítése

Konyhabútorok készítése tömör fából, MDF lapokból, fautánzatú és színes bútorlapokból valamint komplett szoba berendezést is vállaljuk az ország egész területén, gyorsan, az ön igényeihez és anyagi helyzetéhez mérten, de megbízható anyagokból, garanciával, akár több konstrukcióból választhatja ki az önnek megfelelőt. Elérhetőségek: holztrend[kukac]citromail.hu Kérjen ingyenes árajánlatot egy kattintással, válogasson bútorlap kombinációink közül és tekintse meg referenciáinkat a holztrend.hu című weboldalon!

Asztalos munka,asztalos,konyhabútor,beépített szekrény,minden ami fa

Bútorasztalos munkák A-tól Z-ig! Új bútorok készítése és tervezése 3D látványtervezéssel! Beépített szekrények,konyhabútorok,gardróbok,fürdőszoba szekrények. Bútorfelújítás,restaurálás teljes kivitelezése. Megbízható szakeberektől,minőségi munka! Ha elromlott régi bútora,vagy csak egy újat szeretne készítettni , keressen bizalommal! Referenciák a honlapon megtekinthető mesterbutorok néven.

Mosógépjavítás

Mosógép javítás, hűtőgép szerelés,mosogatógép beüzemelés, karbantartás,villany bojler, hőtárolós kályha, háztartási gép szerelő, mikró, FÉG gázkészülék javítás .Érd, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Sóskút, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár, Budakeszi, Százhalombatta, Biatorbágy, Budapest XI. XXII. Budafok, Budatétény, Nagytétény. Electrolux , Minimat, E-mat, Midimat, E-lux ,Amica, Vjatka, Tátramat, Sanyo, Fischer, Ariston, Daewo, Danube, Eurotech, Eudora, Haussmeister, Whirlpool, Candy, Indesit, Beko, Ardo , Privileg, Mastercook, Teka ,Energomat ,Fagor, Bosch, AEG, Siemens, LG ,Electronics, Miele, Gorenje, Samsung, Zanussi, Hajdu, Lehel, Ardolux, Frigidaire, Panasonic, stb.

Mosógép javítás Biatorbágy mosógatógép

Mosógép javítás Biatorbágy mosógatógép Mosógépszerelő Diósd,mosógépszerelő Érd, fagyasztó, mosogatógép szerelő Diósd, mosogatógép szerelő Érd,hűtőgépszerelő Érd,háztartási gép szerelő Érd,háztartási gép szerelő Diósd,szárítógép,mikró,gázkészülék szerelő FÉG típust javítunk .Érd, Diósd,Budaörs,Törökbálint,Sóskút,Tárnok,Pusztazámor,Martonvásár,Budakeszi,Százhalombatta,Biatorbágy,Budapest XI .XXII. Budafok, Budatétény, Nagytétény. AEG ARDO SIEMENS ZANUSSI LG ARISTON BOSCH FAGOR HAJDU PELGRIM GORENJE PHILIPS ELECTROLUX INDESIT BAUKNECHT WHIRLPOOL BEKO CANDY SAMSUNG DAEWOO IGNIS ZEROWATT stb..

Hűtőgép javítás zanussi lehel whirlpool candy gorenje indesit ignis

Hűtőgép javítás zanussi lehel whirlpool candy gorenje indesit ignis Hütögép javítás szerelés a helyszínen garanciával.DHS Szerviz.Érd,Diósd,Budaörs,Tárnok, Törökbálint, Százhalombatta,Biatorbágy, Budapest XI. XXII. Budafok, Budatétény, Nagytétény. Sóskút, Pusztazámor, Martonvásár, Budakeszi. Lehel, Whirlpool, Zanussi, Ignis, Indesit, Gorenje, Aeg, Siemens, Ariston, Bosch,Elektrolux, Fagor, Candy, Beko, Ardo, Hajdu, Teka, Philips, Samsung, Lg, Daewo, Miele.

Kávégép javítás

Minden tipusú autómata kávégépek javítása,rövid határidővel. saeco jura solis aeg delonghi stb.

Mosógép javítás,Budapest

Mosógép javítás,Budapest DHS.Mosógép javítás,hűtőgép szerelő, fagyasztó szekrény, fagyasztó láda, kombinált hűtőszekrények javítása a helyszínen. Mosógépszerelő, hűtőgépszerelés ,mosogatógép javítás, szárítógép,mikro, FÉG gázkészülék, konvektor szerelése ,javítása, beüzemelése.Érd, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi, Százhalombatta, Biatorbágy, Budafok, Budatétény, Nagytétény. Budapest XI, XXII. Sóskút, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár.AEG ARDO SIEMENS ZANUSSI LG ARISTON BOSCH FAGOR HAJDU ENERGOMAT PELGRIM GORENJE PHILIPS ELECTROLUX INDESIT BAUKNECHT WHIRLPOOL BEKO CANDY SAMSUNG DAEWOO IGNIS ZEROWATT stb.

Cserépkályha építés két fal közé

Cserépkályha építés két fal közé Amint a képeken is látszik,nem túl egyszerű megoldani,de azért lehetséges több fal találkozásába kályhát építeni.A megbízó kérése az volt,hogy a nappaliba egy kis kandallót építsünk,majd abból a füst egy járat rendszeren keresztül a két szoba közt lévő nagy kályhatestbe áramlik,majd onnan a kandalló fölött lévő kéménybe.(Ja persze negyvenéves csempékből.) Ha ön is szeretne egy szép.és jól működő kályhát,de nem tudj a megoldást,kérem hívjon bizalommal.

Mosógép ,mosogatógép szerelő

Mosógép ,mosogatógép szerelő Háztartási gépek szerelése, javítása , beüzemelése a helyszínen.Mosógép javítása Érden, mosógép javítása Budaörsön és környékén ,mosogatógép javítás ,hűtőgép javítás , mikró, szárítógép, villany bojler, hőtárolós kályha ,gázkészülék javítása szervizelése (csak FÉG ). Mosógépszerelő ,hűtőgépszerelő.Electrolux ,/Minimat, E-mat, Midimat, E-lux/ ,Amica, Sanyo, Fischer, Ariston, Daewo, Danube, Eurotech, Eudora, Haussmeister, Whirlpool, Candy, Indesit, beko, Ardo , Privileg, Mastercook, Energomat ,Fagor, Bosch, aeg, Siemens, Lehel , lg ,Electronics, Miele, Gorenje, Teka Samsung, Zanussi, Hajdu, Ardolux, Frigidaire, Panasonic, stb.. Munkaterületek :Érd, Diósd, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi, Százhalombatta, Biatorbágy, Budapest XI. XXII. Sóskút, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár. Budafok, Budatétény, Nagytétény.

Villanyszerelési munka,javítás,felújítás és új szerelés

teljes körű villanyszerelés,felújítás és javítási munkák ELMŰ-nél regisztrált , mérő áthelyezés , bővités és új mérőhely kialakítás

Építőipari és kőműves munkák

Építőipari és kőműves munkák Varga Építés Lakásfelujitas,epítoipari és kőművesmunkák végzése Budapest és vonzáskörzete területén. Kőművesmunkák.: Falazatok,vakolatok,kémények,tetők készítése javítása.Tetőfelújítás,cserepezés,lécezés,szarufacsere.Nyílászárók beépítése,cseréje.Fürdőszobák,konyhák és egyébb helyiségek készítése,burkolása és javítása.Külső homlokzatok szigetelése és egyébb szigetelések, Kültéri és beltéri festések mázolások, javítások.Kültéri burkolatok készítése,parképítés,parkgondozás,javítás.Kerítések epítése,javítása.Bontási és földmunkák végzése. Kérésére árajánlatot küldök e-mailben. MUNKAKÖZVETÍTŐ CÉGEK ÉS SZEMÉLYEK KÉREM NE HÍVJANAK ÉS NE KERESSENEK!!

Felújítás,átalakítás,hőszigetelés,falszigetelés,kedvező áron vállalunk

Családi ház építés, bontás, átalakítás,hőszigetelés, festés,homlokzat felújítás,vizes épületek kezelése,tetőfelújítás,átfedés cserepes lemezzel,utólagos falszigetelés,utólagos nyíláskialakítás,korrekt áron,alkohol nélkül,megbízhatóan,országosan vállalunk,ingyenes felmérés. falszigeteles.sokoldal.hu Kun lászló

Gázkészülék javítás, karbantartás

Cirkók, kazánok, konvektorok, bojlerek, javítása, fűtési szezon elötti karbantartása, gáztűzhelyek javítása Gödöllőn és 30km-es körzetében Kazántestek, hőcserélők savszivattyúval való savazása. Használt gázkészülékek eladása garanciával.

Csőtörések helyének keresése műszeres beméréssel, bontás nélkül - Budapest

Csőtörések helyének keresése műszeres beméréssel, bontás nélkül Akár még ma kiszállunk a kár helyszínére, s modern technológiánknak köszönhetően a vezetékek nyomvonalának megbontása nélkül megkeressük a csőtörés pontos helyét! Fejlett műszeres helymeghatározással dolgozunk, kis felfordulással, alkalmazott technológiáink: - Akusztikus keresés - Csőkamerás vizsgálat - Gázos szivárgás keresés. További információért hívjon bennünket!

Fűtésszerelő Budapest, Padlófűtés, Radiátor, Radiátorszelep, Csőtörés

Fűtésszerelő Budapest, Padlófűtés, Radiátor, Radiátorszelep, Csőtörés Új fűtési rendszerek kiépítése, Meglévő fűtési rendszerek korszerűsítése, padlófűtési rendszerek kiépítése, beüzemelése, radiátorok cseréje, áthelyezése, radiátorszelepek cseréje, légtelenítés. Kazánok, cirkók szakszerű bekötése gázszerelés elvégzésével Víz, Gáz, Fűtésszerelő mester. Garancia minden elvégzett munkára 100%-ban, Tervezés, engedélyezés, műszaki átadás, ügyintézés, anyagbeszerzés. Gázkészülék szerviz Budapest Non-Stop 33 év szakmai tapasztalat, a munkát a mester végzi. Budapest minden kerületében! Hétvégén és ünnepnapokon is!

Jelzőgázos csőtörés bemérés - Budapest

Vállalok jelzőgázos ill, akusztikus csőtörés bemérést.Lakásban és udvaron egyaránt--bontás nélkül.Fűtési rendszer és víz hálozat bemérése!

Tolóajtós szekrények javítása garanciával Budapesten stanley senator

Tolóajtós szekrények javítása garanciával Budapesten stanley senator Nem működik a tolóajtód? akad? szorul? leszakadt a polc? kéne egy szaki aki megoldja? vagy csak át kellene alakítani? Csepelen díjmentes kiszállással.

Hőszigetelés teljes kivitelezését vállaljuk igény szerint állványozás!

Hőszigetelés teljes kivitelezését vállaljuk igény szerint állványozás. -teljes hőszigetelő rendszer kiépítése -nemes vakolatig bezárólag -verébdeszka mázolás,pácolás -lábazat hőszigetelés -gyöngykavics,szelt tégla,kő burkolat vagy műkő burkolattal

Lakásfelújítás ! Garanciával

Lakásfelújítás ! Garanciával Ha szeretné, hogy újból gyönyörű legyen lakása, hívjon bizalommal! Szobafestés - Tapétázás - Mázolás - Kőműves munkák - Csempézés - Járólapozás - Gipszkartonozás - Szalag parkettázás - Nagytakarítás . Teljes Lakásfelújítás Ingyenes árajánlat készítéssel és Garanciával ! budapest és környékén ... Ezen felül vállaljuk még : a lakás-melléképület-garázs stb.egyéb felújítási,karbantartási munkálatait (pl.fal,lábazat,burkolat javítások,tisztasági festés,stb) Ha valóban pontos és megbízható szakembert keres,minõségi és garanciával végzett munkákhoz,akkor KERESSEN bizalommal!

Szobafestés,laminált parkettázás,burkolás

szobafestést,laminált parkettázást vállalok reális áron az ön pénztárcájához igazítva.hívjon bizalommal.gyors és precíz munka.akár Budapesten is.

Festés,Lakásfelújítás,Burkolás

Szobafestés - Lakásfelújítás - Burkolás Ingyenes felméréssel - Árengedményekkel! Budapesten Nézze meg honlapunkat:epitek-szepitek.hupont.hu

Festés,tapétázás, teljes lakásfelújítás felső fokon

Festés,tapétázás,teljes lakásfelújítás,hőszigetelés ,korrekt árakkal,gyors minőségi kivitelezéssel. 10 év szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére referenciával

Gáz-víz- villanyszerelés jutányos áron engedélyekkel együtt

Gáz-víz- villanyszerelés jutányos áron engedélyekkel együtt 23 éves a Fővárosi Gázműveknél eltöltött tapasztalattal rendelkező vállalkozó, a szakmai munkálatok tervezését és kivitelezését, gáztűzhelyek, konvektorok, cseréjét, javítását, vízvezetékek szerelését, fűrdőszobák átalakítását villanyszerelési munkálatokkal együtt jutányos áron vállaljuk.

Kedvezményes Parkettázás Olcsón

Parkettás munkákat vállalunk gyorsan olcsón és pontosan . Budapest és környékén Kérjen árajánlatot ingyenes felmérést . Hívjon bizalommal !

Eladó kerítés oszlop

Gárdonyban eladó kb 50 darab kerítés oszlop. 60*40 es zártszelvény, vastagfalú, színterezett, sötétzöld színű. Magassága 2, 3 méter. Ára 2700 forint / darab.

Drót ,Drótfonat,huzal,vadháló,kerítés oszlop

Drótfonat vásár! Vadháló,dróthuzalok,szögesdrótok, betonkerítés oszlop. Drótfonat: 100cm-es 299ft/m 120cm-es 349ft/m 150cm-es 399ft/m Vadháló: 125cm-es 169ft/m 150cm-es 220ft/m Beton kerítésoszlop 240cm-es 1490ft/db Tamási,Belátó u.19.Tel 74/675-530

Kerítéselem

Eladó a képen látható 160X100-as kerítéselem.A két kiegészítővel nem szükséges fixen rögzíteni. Érdeklődni az esti órákban lehet.

Gipszkartonszerelés

Gipszkarton szerelés-festés-mázolás.Rövid határidő garanciával

Kéménybélelés

Kéménybélelés Gárdonyi építőipari vállalkozó vállalja családi házak, nyaralók kéménybélelését

Szobafestés olcsón,gyorsan,szakszerűen

Szobafestés olcsón,gyorsan,szakszerűen Vállalom lakások, családi házak festését, mázolását, tapétázását! Korrekt árak,akár azonnal is,Budapesten és Pest megyében. PL: -glettelés 200/nm -festés 150/nm -színes 180/nm

Bútorkészítés

Bútorkészítés Vállalom konyhabútorok,irodabútorok,beépített szekrények készítését rövid határidővel,egyedi igények szerint. Gyors Pontos Megbízható web:ballasandorasztalos

Hideg Aszfalt

Hideg Aszfalt 1.199 HUF / 25 Kg hidegaszfalt a kátyúk, felfagyások javításának és felhajtók kialakításának kéziszerszámokkal felhordható, azonnal terhelhetõ anyaga. Egy 25 kg-os zsák az útjavítás és karbantartás gyors munkavégzést és problémamentes bedolgozást biztosító ideális anyaga.

Kútfúrás Garanciával .Budapest és környéke! Kedvező árak

Kútfúrás Garanciával .Budapest és környéke! Kedvező árak Kútfúrást vállalok ! Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Dunaharaszti, Szentendrei szigeten, Csepel Szigeten és környékén, Délegyháza, Dunavarsány, Alsónémedi,Bugyi, Kiskunlacháza, Apaj, Ócsa, Áporka, Majosháza Budapesten és környékén, Pest megyében. Érd, Göd, Sződ, Dunakeszi. ZÁRT talpal. Minőségi szűrőkkel! Kézzel acélcsőben és helyszínen összeszerelt géppel. SZAKMUNKA garanciával, megfizethető árak. Cső átmérő:40mm-től 125mm-ig. Hívjon bizalommal: .kutfuro.hupont.hu

Családi házak kivitelezése, építése Bp. és környékén

Családi házak kivitelezése, építése Bp. és környékén Tisztelt Építtető! Cégünk 2007 óta családi és társasházak teljes körű kivitelezésével foglalkozik tervezéstől akár kulcsrakész átadásig. Saját tervezővel és műszaki vezetővel rendelkezünk, de külsős szakemberekkel is együtt dolgozunk munkáink során. Csapatunkban kőműves, ács, asztalos, festő, burkoló, víz-gáz-fűtésszerelő, villanyszerelő, gipszkartonos és lakatos dolgozik, így valóban kompletten minden építőipari munkát el tudunk végezni. Minőségi munka, garancia, ütemezés megbeszéltek szerint. Keressen bizalommal referenciáért és árajánlatért. Üdvözlettel, Sipos Dávid Bau Alfa Kft.

Legrand

Eladó egy új legrand fényerőszabályzós kapcsoló fehér színben, kerettel

Ereszcsatorna, esőcsatorna

Ereszcsatorna, esőcsatorna Használt esőcsatorna. Pár évig volt felszerelve, de mivel nem vált be a rendszer bontásra került. 6m-es darabok 2m-esből összeszegecselve toldásonként 3 szegeccsel. A horganyzás megkopott, de a vasnak nincs baja. Összesen Kb. 600m lehet. Ár:250ft/m

antik kovácsolt korlát

3 db antik kovácsolt korlát 4m hosszúak ,kézi kovácsolt díszekkel

Akciós Bejárati ajtók

Akciós Bejárati ajtók Akciós csiszolt üveges bejárati ajtó 6 db Biztonsági 5 p zárodó 6 légkamrás profil 3 db pánt Euro elzett cilinder zár 3 db kilincs Raktárkészletről elvihető Az ár irányár Ugyanitt egyedi gyártás 1 hétre , minden tipusú bejárati ajtó

kútásást, kútpucolást vállalok

kútásást, gyűrűs-kút pucolást, rakott- kút pucolást régi kutak felújítását vállalom rövid határidőre nagy szakértelemmel.

Talajvíz szigetelések

Talajvíz szigetelések Utólagos talajvíz szigetelés! Nedvesfal, penészesfal, Lemez beütés, injektálás, aquapol bontás nélküli technológia, télen is. Kõ, tégla, vályog, vert fal, beton, stb. Penetrált, vízzáró vakolat rendszerek! Pára tartalom optimalizálás, (szellõztetés (Aereco), páraelszívó készülékek. Falszárítás. Végleges penész mentesítés. 20 év garancia! Leinformálható referenciák! Budapest és az ország egész területén! Részlet fizetési lehetőség!

Talaj víz szigetelés.Injektálás,aquapol,lemez beütés

Talaj víz szigetelés.Injektálás,aquapol,lemez beütés Salétromos vizes dohos,penészes épületek épületek falak utólagos szigetelése,fal szárítás 3 különböző technológiával,országosan.20 év garanciával!!

Riasztó szerelés

Riasztó szerelés Védje meg otthonát! Cégünk már 2005-óta foglalkozik lakás riasztókkal kamera rendszerekkel Budapest egész területén. Magas minőségi DSC, Paradox riasztó rendszerek valamint Sony, Pelco, Avigilon kamerarendszereket telepítünk. Ami ideális a panel lakások,családi házak, üzlet-helységek, raktárak, irodák teljes védelmére. Hogy mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani kérjen ingyenes és személyre szabott árajánlatot!

Faipari munkák

Faipari munkák Asztalos munkákat vállalok: bútorokat, akár egyedi méretben is, legyen az bútorlapból vagy fából, beépített szekrényeket, belső ajtókat, lépcsőket, kerítéseket, korlátokat! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Hívjon bizalommal!

Falszárítás,nyaralótól a templomig

Talajvíz elleni utólagos szigetelések! Végleges penész mentesítés! lemezbeütés,injektálás,aquapol.vízzáró vakolat rendszerek Országosan,20 év garanciával! Leinformálható referenciákkal! Nyaralótól a templomig! Részlet fizetési lehetőség!

Műanyag nyílászáró,redőny beszerelése

Műanyag nyílászáró,redőny beszerelése Nyílászárók cseréje igényes kivitelben.Hívjon bátran,megegyezünk!

Salétromos, Vizes,penészes FALAK BUDAPESTEN

Utólagos szigetelési munkák!Lemezbeütés,injektálás,aquapol,bontás nélkül,penész mentesítés,pince szigetelés,vízzáró vakolat rendszerek.20 év garanciával,országos referenciákkal,Budapesten és országosan.

3 kWp-es minőségi napelem rendszer

3 kWp-es minőségi napelem rendszer Sharp 3 kWp Hálózatra Visszatápláló Napelemes Rendszer Várható éves hozam: ~3450 kWh/év Kb. 12.000 Ft-os havi villanyszámla kiváltására megfelelő 12db Sharp ND - R 250 A5 Polikristályos Modul Saválló tartószerkezet, alumínium profillal, ferde tetőre DC oldali Solar kábelek és csatlakozók DC oldali túlfeszültség védelem 1 db Growatt-3000TL inverter (opcionálisan választható csúcs minőségű SMA inverterrel is) AC oldali vezetékek AC oldali túlfeszültség védelem Villámvédelem Tervezés, engedélyeztetés, beüzemelés költsége Kivitelezési munkadíj. A fenti árajánlat előzetes árajánlat, a pontos kalkulációhoz helyszíni bejárás vagy pontos helyszín ismeret szükséges, a tartószerkezetek költsége és a munkadíj pontosításához! Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 9 éves futamidővel, már havi 17.000Ft-os részletre elvihető!!

Akác kerítésléc, kerítés deszka

Akác kerítésléc, kerítés deszka 6.770.- Ft / m2 Kedves Érdeklődő! - SZÁRAZ, - Szélezett, - akác, - gyalult, - csiszolt (3 rét'), - lazúrral /milesi-vel/ kezelt (2 rét'), - kb. 25-27 mm vastagságú, ...Csodás kerítésnek való léceket kínálunk az Ön számára. Szállítás és felszerelés megállapodás kérdése. Helyszíni felméréssel, igazodván az igényekhez. Csak és kizárólag minőségben gondolkodunk, várjuk érdeklődését! Termékünk mérete és színe az ÖN választása, IGÉNYE alapján készül! További szép napot kíván Önnek a CzárFA_TÉKA Csapata!

Golyós csap 50 NNY10 BB

Golyós csap 50 NNY10 BB Sosem használt, 50 mm-es, réz, BB menetes, golyós csap,

Fenyő fűrész árú, OSB-Lambéria

Fenyő fűrész árú, OSB-Lambéria A legjobb áron gerenda, padló, deszka 3-6m-ig 56.000 ft/ bruttó Zsalu padló, deszka 45.000 ft/bruttó Bramac léc 100 ft/fm Sima léc 90ft/fm Lambéria 96x15x4 m OSB 12-4290 ft, 15-5490ft, 18-6590 ft

Kerítés olcsón, azonnal raktárról, csomagküldéssel is

Kerítés olcsón, azonnal raktárról, csomagküldéssel is Kerítés elem "vega" kivitel, azonnal raktárról! Új! Több darab is van! (Frissítés: Megérkezett!) Az árak tartalmazzák a 27% áfát! TULAJDONSÁGOK: Magasság: 1,3m Szélesség: 2m Vízszintes összekötő: 30x15 zártszelvény Lécezés: 18x18-as zártszelvény Feketére színterezett (festett)! - Oszlopot is tudunk adni hozzá: 50x50-es zártszelvény feketére színterezve! Hossz: 2m Oszlop: 2.990Ft - Kétszárnyas kaput és kiskaput is tudunk adni hozzá! Kiskapu: 19.940Ft (magasság: 1,6m szélesség: 0,86m). Kétszárnyaskapu: 63.500Ft (magasság: 1,6m szélesség: 3,9m). - Kiegészítőket is tudunk adni, kilincsek, zár stb. Lengyelországban készült! Nem kínai! A zártszelvények normál falvastagságúak, nem barkácsáruházi papírvékony falu! CSOMAGKÜLDÉS: Bárhova 2 munkanap alatt, Magyarországon belül! Csomagküldési díjra néhány példa: - irányítószámtól függően 5.500Ft és 7.600Ft között változhat, 2db kerítés esetén, előre utalással! - irányítószámtól függően 7.000Ft és 10.000Ft között változhat, 4db kerítés esetén, előre utalással! Futárnak fizetés (utánvét): +1.000Ft és 3.000Ft közötti összeg jön még rá a vásárolt mennyiség függvényében. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉS FIZETÉS: Budapesten a 18. kerületben is átvehető!

kapu elemek eladók ,kicsi-nagy,asszimetrikus

kapu elemek eladók ,kicsi-nagy,aszimetrikus 103cm magas aminta aljáig,lemezt vagy térhálot lehet alá rakni,szélesség.120cm a kicsi,187cm a nagy.A fehér térhálos darabja.7000Ft 4 db van belőle

Bontott műanyag redőny eladó

Bontott műanyag redőny eladó Eladó 1 db négerbarna színű 202cm x 143cm-es, 1/3 és 2/3-ad részre osztott, külsőtokos műanyag redőny tartozékaival együtt. Az ár kismértékben alkuképes!

vasbak eladó

vasbak eladó 1pár állitható vasbak 160x100 eladó terhelhetősége 500kg

Bontott ablakszárnyak ingyen

Bontott ablakszárnyak ingyen Bontott ablakszárnyak, ajtólapok folyamatosan, ingyen elvihetőek Budapest XV. kerületből. Egyszeri mennyiség max. 30db. A vasalatok, üvegek nincsenek eltávolítva

Díszkő berakás / Díszcsempe

Díszkő berakás / Díszcsempe Eladó díszkőberakás járólapozáshoz. Nekünk kimaradtak. Falra és padlóra egyaránt használható. Galgahévízen, Hatvanban vagy Budapesten vehető át. Mérete: 8X8 cm Feltűntetett ár darabár.

terasz korlát

terasz korlát 4x15 cm-es terasz korlát kezelt sötétbarnára festett,hibátlan,sérülésmentes állapotban: 4 db 120 cm-es 2 db 400 cmes sötétbarnára festett fém oszlop 95 cm magas,5 darab

Drótkerítés vadkerítés 150 cm 50 m Ingyen posta

Drótkerítés vadkerítés 150 cm 50 m Ingyen posta A termék horganyzott huzalból készült. A kerítés anyagvastagsága 1,7 mm, magassága 150 cm, a képen látható szerkezetű. Az ár egy tekercsre, azaz 50 méter kerítés ára: 13900Ft. / 50 méter Szállítási költség 0 Ft. Az ország egész területén. Szállítási idő 3 munkanap.

Dugulás elhárítás Délpesten, Budapesten, akár azonnal.

Dugulás elhárítás Dél-Pesten, Budapesten, akár azonnal. Duguláselhárítás egész Budapesten vagy akár Pest megyében is. Délpesten (XVIII, XIX, XX ker) ingyenes kiszállás. Sikerdíjajzással, azaz csak akkor kell fizetnie, ha a dugulást sikeresen elhárítjuk. 10 méterig akár kamerás feltérképezést is tudunk vállalni (előzetes egyeztetés igényel). Speciális magasnyomású rendszerrel akár a cső utólagos tisztítását is megoldjuk (előzetes egyeztetés igényel). Vállaljuk egyéb víz szerelvények javítását, tervezését, kiépítését is. -vízmérő csere,új vízmérő kiépítése tervezés ügyintézés -teljes központi fűtés szerelés -Vízvezeték szerelés (akár fagyasztással is) csöpögő csaptól a komplett rendszerekig. -Fűtés korszerűsítés -Lakossági dugulás elhárítás Érdeklődjön bizalommal akár e mail-ben, akár telefonon.

Duguláselháritás, wc dugulás, Budapesten.

Budapest egész területén, és a környékén vállalom az eldugult lefolyó tisztítását, korszerű csőtisztító géppel, és a hozzátartozó spirálokkal. A dugulás lehet a wc-ben, konyhában, fürdőkádban, fürdőszobai padlóösszefolyóban, kerti, udvari alapvezetékben, társasház függőleges ejtő vezetékében, családi házban. Mosogató, kerti összefolyó vízgyűjtő, ellenőrző akna, gyűjtő akna. mosdó_dugulás,mosogató_dugulás, Wc_dugulás,piszoár_dugulás, padlóösszefolyó_dugulás, kád_szifon_dugulás. A NAP 24 ÓRÁJÁBAN HÍVHATÓ VAGYOK. Hívjon bizalommal! vmgepesz.hu/vizszereles.html

Duguláselhárítás olcsón

Duguláselhárítás olcsón Mindenféle lefolyók és csapok szerelését vállalom Miskolcon és környékén. Kiszállást nem kérek.

Duguláselhárítás bontás nélkül garanciával

Duguláselhárítás bontás nélkül garanciával Modern gépekkel dogozunk, a kor szellemének megfelelően, spirálos és magas nyomású vízzel.Munkánkat 25-26 éve végezzük, ügyelve arra,hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Megoldunk minden duguláselhárítás munkát, legyen az szennyvíz gerincvezeték vagy pedig esővíz lefolyó rendszer.Gépeink korszerű berendezések, amelyeknek nemigen van ellenfél a lerakodásokkal szemben.Azért tudunk vállalni komoly garanciát a munkánkra, mert precízen és lelkiismeretesen próbáljuk megoldani a duguláselhárítás munkálatokat.Ezért adunk 2 Hónap garanciát

Kőműves-burkoló munkák

Kőműves munkák: • Új családi házak építése, • Vakolás • Ajtó és ablak csere, beépítés • Gipszkartonszerelés • Álmennyezet készítés • Új kerítés készítés • Lakás felújítás • A burkolatokhoz tartozó falazatok elkészítését (pl. mosdó pultok, falazott tusolók stb.). • Burkolatok alatti kiegyenlítéseket, illetve szigetelést (tusoló, medence, terasz). • Bontás (sitt elszállítása). Hidegburkolás, burkolás • Nappali burkolás • Fürdőszoba burkolás • Konyha burkolás • WC burkolás • Erkély, terasz burkolás • Egyéb burkolás, hidegburkolás • Régi családi házak felújítása, átalakítása, • Lakás, felújítás, átalakítás, • Hőszigetelés, • Gipszkarton szerelési munkák, • Alapozási munkák, • Koszorú készítése, zsaluzása, vasalása, betonozása, • Falazás, • Aljzat betonozás, • Zsalukő rakása betonozása, • Ajtó, ablak beszerelése, csere, • Kisebb javítási munkák. Térkövezés, térburkolás, térkő lerakás, téglakő, díszkő, viacolor lerakása: Magán ingatlan, illetve magán ingatlanok (ház, családi ház, kertes ház, társas ház, lakás, épület, nyaraló, üdülő, hétvégi ház, stb.…) térburkolása, térkövezése. Ezen belül udvar, járda, út, , autóbeálló, autóbejáró, garázsbeálló, garázsbejáró, kert, parkoló térkő lerakása, viacolor lerakása, téglakő burkolata, bazaltkő burkolása. Kerti szegély, járda szegély, kiemelt szegély, díszszegély lerakása: Utak, járdák, kertek, parkolók, szegélykövezése, szegélykő lerakása, díszszegély építése. Ez lehet beton, kő, esetleg tégla jellegű szegély. Kertkiegészítők, kerti kődíszek, kődísztárgyak, dísztámfalak építése: Kerti dísztámfal, lépcső, bejáró, tó építése. Kerítés építés Kőkerítés építés zsalukőből,a megfelelő vasszerkezet beépítéssel ellátva. Vagy a megrendelő igénye szerint akár más anyagból is. Betonbontások és földmunkák: Az alaptükör kialakításához, szegélykő lerakáshoz, esővíz elvezetéshez, illetve a térburkolat kialakításához szükséges földmunkák, betonbontások elvégzése, konténerbe pakolása. Régi beton járda, térburkolat felbontása. Esővíz elvezetés kiépítése: Felületi beton elemekből készült folyókák beépítése minden méretben, felületi műanyag, illetve fémből készült folyókák beépítése minden méretben, víznyelők és összefolyók beépítése, térburkolat alatt elvezett PVC csőből épített csőrendszer kiépítése. Szakmai felkészültségem garantálja a minőségi munkát. Ingyenes árajánlat készítés. Precíz, pontos munkavégzés, garanciával. Kiszállás, hétvégén is. Hívjon bizalommal!

Villanyszerelés, Kapuautomatika, Kaputelefon

Vállalom családi házak, társasházak, irodák és üzletek villanyszerelését, kaputelefon szerelést, kapuautomatikát. Új szerelés, átalakítás, felújítás, karbantartás. Vállalom cégek, társasházak karbantartását esetenkénti és folyamatos megbízás alapján.

Fal felújítása, tisztasági festés, tapétázás!!! -10 % AKCIÓ!!! Festő

Tisztelt Megrendelő! Szakképzett, több éves munkatapasztalattal rendelkező, alkoholt nem fogyasztó festők az alábbi munkafolyamatokat vállalják: Régi rossz állapotú falfelületek felújítása, újépítésű-épülő házak falainak megmunkálása, tapétázása, díszítő festése, fal matricázás, ajtók-ablakok mázolása. Homlokzat festés,hőszigetelés, lépcsőházak festése,felújítása, vakolat javítás! Rendezett tiszta munkaterület, határidőre elkészített munkavégzés, ingyenes bútormozgatással és takarással, akcióval! Január 31-ig elkezdet vagy szerződött munkák árából 10% kedvezményt biztosítunk, teljes lakásfelújítás esetén további 10% kedvezményt nyújtunk! Referenciák, árak: kellegyotthon.eu

Ajtó, ablak, redőny, árnyékolók és szúnyogháló

Ajtó, ablak, redőny, árnyékolók és szúnyogháló Hamarosan itt a tavasz cserélje le régi nyílászáróit egy jó áron! Közvetlenül a gyártótól, a legjobb minőségben: 6 kamrás ablak-ajtó (gázos üvegezés, rozsdamentes-betörésbiztos vasalat, műanyagból és fából is) valamint beltéri ajtók (színre fújtan is) redőny (aluminium, műanyag) szunyogháló (mozgatható és fix) szunyogháló ajtó párkány (műanyag) reluxa (aluminium és fa) napellenző (kitekerhető és kitolható) szalagfüggöny (vászon és fa) trópusi fa árnyékolók (roletta, szalagfüggöny, rafroló) 5 év garanciával, referenciával közvetlenül a gyártótól.

Duguláselhárítás Bontás nélkül - Budapest

Duguláselhárítás!Dugulás elhárítása valamint víz, gáz, fűtés-szerelés profi szakemberekkel. Gyorsan korrekt áron. Keressen minket az interneten! Dugulasdoktor Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Duguláselhárítás, csatorna dugulás megszüntetése

Duguláselhárítás, kültéri beltéri szennyvíz csatorna csövek villámgyors dugulás elhárítása Budapest. Árainkat megtekintheti az alábbi oldalon: dugulaselharitomester.hu

NON-STOP Dugulás Elhárítás

Dugulás elhárítást, csőtörés javítást, vízvezeték szerelést vállalunk. A hét minden napján, akár hét végén is, 0-24-ig. A kiszállás díjtalan.

Energetikai tanúsítvány készítése

2013 januárjától minden új épület használatbavételéhez és az ingatlanok eladásához, vagy esetenként a bérbeadásához is szükséges az energetikai tanúsítvány, (zöld kártya) megléte. Ez készülhet az építési tervek, vagy azok hiányában helyszíni felmérés alapján. Átfutási idő: 1-2 munkanap Irányár: bruttó 8-15 ezer Ft., a lakás, vagy épület méretétől, illetve a szolgáltatott tervdokumentációtól függően, ami minden költséget tartalmaz. Hívjon bizalommal!

Bontás nélküli tetőfelújítás cserepes lemezzel, Ács, Bádogos, Tetőfedő

A Sági Bádogos kft vállalja! - Teljes körű, ács, bádogos, tetőfedő munkák kivitelezését, anyag beszerzéssel. - Cserép, pala, zsindely, lemez tetőfedéseket - Pala fedésű tetők, bontás nélküli felújítását, cserepes lemezzel - Eresz csatornák, lefolyók javítását, cseréjét. /Hó nyomást is./ - Korcolt lemez fedésű tetők kivitelezését, lemezsávok profilozásával - Pergolák, fa teraszok készítését - Bádogos szegélyek hajlítását 4m-es hosszig - Egyedi szegély elemek gyártását 1mm-es lemez vastagságig, 4m-es hosszig

Dekorációs Festés

Dekorációs Festés Boltok, gyerekszobák, nappalik, bármilyen kül és beltéri falak dekorációs festését, valamint vásznak, tetoválások, skiccek, sablonok, tervek rajzolását vállalom! Ha van bármilyen elképzelése bátran forduljon hozzám! Az igényes, precíz munka garantált!

Hűtőgép, mosógép javítás

Hűtőgép, mosógép javítás Hűtőgépek ( kombinált, NoFrost... ) és mosógépek szakszerű szervizelése akár már a bejelentés napján. Eredeti alkatrészellátás, gyors beszerzés. Kedvező árak. szantoszerviz.hu

Kerítésépítés, drótháló, hegesztett kockás háló,betonoszlop, vas kapu

Kerítésépítés, drótháló, hegesztett kockás háló,betonoszlop, vas kapu Drótkerítés építését vállaljuk anyaggal ,munkadíjjal együtt 1000 Ft+Áfa / méter áron !!! Ez tartalmazza a betonoszlopot, dróthálót, feszítő huzalt, tüskés és kötöző drótot, és a munkadíjat ( Minden benne van!!! 1méter drótkerítés komplett = 1000Ft+Áfa/m) Kótaji Drótfonó és Betonüzem

Napelem Tatabánya-Budapest

Napelem Tatabánya-Budapest Szeretnél NULLA forintos villanyszámlát van megoldás ,a NAPELEM. Minőségi napelem rendszerek kivitelezése.napelem-szereles.eu

Víz-fűtés szerelés.Dugulás elhárítás 0-24 Óráig.Csőtörés elhárítás0-24

Víz-fűtés szerelés.Dugulás elhárítás 0-24 Óráig.Csőtörés elhárítás0-24 Víz,fűtés szerelés javítás csatornázást vállalunk korrekt árakon rövid határidővel Duguláselhárítás 0-24 óráig. Továbbá vállalunk komplett házak lakások társasházak felújítását Gipszkartonozástól a kőműves és festő munkákig. Megbízható becsületes kollégákkal Gyors precíz és pontos munkavégzés Ingyenes árajánlat készítéssel és felméréssel Hívjon minket Bizalommal!

Víz-gáz-fűtésszerelés, dugulás elhárítás - Budapest

Víz-gáz-fűtésszerelés, dugulás elhárítás vízszerelés csőtőrés,duguláselhárítás,teljeskörüingatlan felújítás.fütés szerelés régi és új rendszer kiépítése,engedélyek lebonyolítása.30. éve a lakosság szolgálatába. hívjon bizalommal.

Víz, fűtés, javítás és szerelés

Víz, fűtés, javítás és szerelés Rövid határidővel korrekt áron vállalom régi és új családi házak, panelépületek, társasházak víz, gáz , központi fűtési rendszereinek javítási, felújítási, szerelési munkáit, hagyományos és alternatív, megújuló energiával működő rendszerek, tervezési, szerelési, javítási, felújítási munkáit.

Napelem rendszerek akciós áron

Napelem rendszerek akciós áron Függetlenítse magát az áramszolgáltatótól ,napelemes rendszer telepítésével.Folyamatos akciók korrekt árak ! 1napelem.hu

Dugulás elhárítás olcsón

Dugulás elhárítás olcsón Mindenféle lefolyók és csapok szerelését vállalom Miskolcon és környékén. Kiszállást nem kérek.

Vízvezeték szerelés gázkészülék javítás

Vízvezeték szerelés gázkészülék javítás fég,junkers,vaillant, sauniver duval stb gázkészülékek,konvektorok, cirkók, javitása,karbantartása,viz-g áz-fütés szerelés,csapok csötörések,wc-tartályok javitása duguláselháritás,fürdöszoba felújjitás burkolással is, használt gázkészülék adás-vétel,hétvégén is tel 0670 2949915

Betonvágás, falvágás, betonfúrás, falkivágás pormentesen Budapest

Új nyílások vágása: falvágás, betonfúrás, panelvágás panellakásokban, családi házakban, ipari épületekben, falkivágás pormentesen, vizes gyémánttechnológiával-közlekedők, átadók, ablak, ajtó, fényáteresztő nyílások vágása szakszerűen, válaszfalak bontása. Betonfúrás: szellőző, elszívó, födém, klíma, gépészeti furatok fúrása korrekt áron! Szükség esetén statikai engedélyeztetésben,a keletkezett sitt elszállításában is rendelkezésére állunk!Látogassa meg honlapunkat, http://www.falvagas.com/blog , vasbeton vágás, vasbeton fúrás, áthidaló vágás, vasbeton gerenda vágás, beton vágás, beton fúrás, ajtó vágás, ablak vágás, nyílás kivágása, vágás téglába, födém fúrás, lyukfúrás, falfúrás, panelvágás, panelfal vágás, betonfal vágás.

Új konyhai mosogatóhoz szifon, gömbcsuklós csatlakozó

Bp.Iii.Ker eladó Új balos konyhai mosogatóhoz szifon. 1/2 "csatlakozó,gömbcsuklós Ára:500-ft Tel:+36-20-442-1118

kapcsolók

eladó különféle kapcsolók 3fázisú,1fázishoz is jó.(ganz,veb,NDK gyártmány) újak

BETONOSZLOP kerítésoszlop drótfonat vadháló

Beton oszlopok, kerítésoszlopok, szőlőoszlopok, betonoszlop, beton kerítésoszlop, szőlőkarók több méretben és magasságban folyamatosan eladók! 472 Ft-tól – 1732 Ft-ig. A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával előállítottak. Továbbá gyártunk különböző méretű, huzal vastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, feszítő huzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart, vibro préselt zsalukövet a kerítés lábazathoz. Vállalunk az ország egész területén vadhálóval, vagy dróthálóval komplett kerítésépítést 1000 Ft/m áron. ( Csak drótkerítéseket és vadvédelmi kerítéseket építünk, fakerítést nem!!! ) Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a kerítésdróton és betonoszlopokon kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, látogasson el honlapunkra www.kerites.hupont.hu oldalra, vagy telephelyünkre, a KÓTAJI DRÓTFONÓ és BETONÜZEMBE, ahol személyesen akár további kedvezményekre is van lehetőség. Ízelítő árainkból: Vadháló 130 Ft-tól, Drótfonat 156 Ft-tól, zsalukő 138 Ft-tól, Vaskapu 25 ezer Ft-tól, TEL.: 06-30-354-1707 keritesnagyker@citromail.hu

Pala zárókúp

Pala zárókúp eladó cserélhető bármi értelmes dologra. Ár egy darabra vonatkozik.

Furnér - faanyag

Furnér lap 150cm átmérőjű kb 200 darab, ár egy darabra vonatkozik 1db bőven kiad 1 négyzetmétert (mostanra kb 80 db maradt )

Fenyő gerenda

Fenyő gerenda kb 50db 14x12x150-160 támfának, karfának, párnafának kitünő. Képet imélcimre tudok küldeni ! Ár darabra vonatkozik!

Olcsó zsalukő, fűbeton a gyártótól

Olcsó zsalukő, fűbeton a gyártótól Zsalukövek 15-ös,20-as,30-as (mindegyik 50cm hosszú és 20cm magas),pillérkő(30x30x20),kerítés-és kéményfedlapok,szegélykövek,térkövek,kültéri betonvázák,járdalapok,pázsit-rácskő,szalonnasütő eladó. Bővebb információ a www.minyabeton.freewb.hu honlapon.

Ásványgyapot akció

A legolcsóbb ásványgyapot tábla! Olcsó ásványgyapot árak tetőtér beépítéshez, válaszfalakba, padlás szigeteléshez: Olcsó ásványgyapot akciós árak : 5 cm-es ásványgyapot : 333 Ft / m²-től 10 cm-es ásványgyapot : 666 Ft / m²-től 15 cm-es ásványgyapot : 999 Ft / m²-től bővebb infó honlapunkon: www.Szigatech.Hu

Lépésálló polisztirol akcióban - országos szállítás

Lépésálló polisztirol szigetelés akció! Lépésálló szigetelés akció sár / eps 100 / 5 cm-es : 955 Ft-tól / m² 2 cm-es : 382 Ft-tól / m² 10 cm-es : 1910 Ft-tól / m² (további méretek 1-30 cm-ig! 191 Ft / cm ) Lépésálló polisztirol aljzatbetonba, padlófűtéshez. A magyar minőségi előírásoknak megfelel, nem csak hasonló! bővebb infó: www.Szigatech.Hu